به گزارش قدس خراسان، زهرا اوسطی اظهار کرد: در بحث رسانه واقعیت این است که کم کاری زیادی داشتیم، وقتی رهبر معظم می فرمایند، "اگر روایت نکنی، برایتان روایت می کنند"، ناظر بر این قضیه است، امیدوار هستیم با تقویت این ارتباطات در راستای جشنواره رسانه ای خورشید بین فعالان رسانه ای زن ایران با کشورهای دیگر و آشنایی آنان با یکدیگر این اتفاق مبارک رخ دهد.
وی با بیان این که تبیین سخن قرآن کریم در خصوص کرامت انسان مورد تاکید است، بیان کرد: آنچه در راستای مسائل اجتماعی بر علیه خانواده و زن در حال شکلگیری است، تحت تاثیر تحریف های غرب است و همه مدلهای این تحریفها برای به ذلت کشیدن زن و استثمار آن طراحی شده که قطعا اهداف اقتصادی سنگینی در پی آن است و امیدواریم با هم صدا کردن رسانه ها در همایش رسانه ای خورشید، نقش عمده ای در مسیر عقلانیت و معنویت داشته باشیم.
دبیر کارگروه علمی نخستین جشنواره بین المللی رسانه ای خورشید ادامه داد: در زمانه ای زندگی می کنیم که رسانه حرف اول را در بحث آگاهی سازی و اقناع اذهان عمومی رقم می زند، به طوریکه ارتباطات در تمام انواع دیپلماسی ورود یافته است، حضور رسانه در کشورهای مختلف و جامعه ما نشان داده است که تمام سیاست گذاریها و حرکتهای جوامع می تواند براساس آنچه باشد که رسانه رقم می زند.
وی اظهار کرد: جشنواره رسانه ای خورشید به عنوان اولین جشنواره بین المللی رسانه ای ایران با طراحی در اتاق فکر بنیاد بین المللی گوهرشاد و همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و شهرداری مشهد رقم خورد که امیدواریم با این رویداد به یک تشکل و وحدت رویه در مساله زن و خانواده در جوامع برسیم و زنان و خانواده را در مسیر عقلانیت و معنویت معرفی کنیم.
اوسطی افزود: امروز کشورهای غربی و رسانه های معاند مسیر زنان و خانواده را مورد هدف خود قرار داده اند و تیر خلاص را به شخصیت و کرامت زن و خانواده می زنند، حتی فراتر از آن به اعتقاد اینجانب کرامت انسان در جوامع زیر سوال رفته است و امیدواریم آنچه قرآن برای ما به عنوان کرامت انسان، کرامت زنان و پایداری خانواده ها در نهادهای جوامع تبیین کرده است، بتوانیم از طریق این رسانه ها به کل دنیا انعکاس دهیم.
وی گفت: یکی از مسائلی که رسانه ها بسیار دخیل هستند در حوزه عدالت اجتماعی و مسائل فرهنگی جامعه است، این که اصحاب رسانه و افرادی که در مسائل رسانه دخیل هستند، چگونه مباحث فرهنگی را در جامعه القا و تبیین کنند از نقش و اهمیت بسزایی برخوردار است.
دبیر کارگروه علمی نخستین جشنواره بین المللی رسانه ای خورشید ادامه داد: می توان بحث حجاب و عفت را در قالب هنر به زیبایی نشان داد، به نحوی که مایه محدودیتها، مظلومیتها و گرفتاریهای درونی اشخاص و جوامع نباشد، زمانی که این شکل گیری از حجاب و عفاف نشان داده می شود، ناخودآگاه دختران جوان جامعه احساس امنیت می کنند زیرا همه انسانها نیاز به حس امنیت دارند که این حس را در قالب حجاب خواهند دید.
وی اظهار کرد: دنیا به جایی رسیده است که حرفهای زیادی در حوزه عفاف دارد اما رسانه های غربی آن را فیلتر می کنند و نمی گذارند به گوش دنیا برسد، اینکه زنان در سایه عفتشان آرامش معنوی و امنیت خاطر خواهند داشت، ناخودگاه کشورها را به سمتی پیش می برد که برای زنانشان امنیت ایجاد کنند، در این راستا بهترین مرجع رسانه است که بتواند هنر ارسال این مفاهیم را برای افراد جامعه داشته باشد.
اوسطی اظهار امیدواری کرد، جشنواره رسانه ای خورشید وحدت رویه ای ایجاد کند تا در آینده با مشکلات عدیده ای که جوامع غرب با آن درگیر هستند، مواجه نشوند.
هشتم مهرماه امسال حدود ۱۰۰ نفر از بانوان و فعالان رسانه ای از ایران و حدود ۴۰ کشور جهان در قالب نخستین جشنواره بین المللی رسانه ای خورشید در مشهد گرد هم می آیند.
نخستین جشنواره بین المللی رسانه ای خورشید با شعار "زنان روشنگری می کنند" به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله» برنامه ریزی شده است که به دست رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسید.
شیرین ابوعاقله (۳ آوریل ۱۹۷۱ – ۱۱ مهٔ ۲۰۲۲) خبرنگار فلسطینی بود که به مدت ۲۵ سال در شبکه عربی زبان الجزیره فعالیت میکرد. او یکی از خبرنگاران فعال در خاورمیانه بود که که اخبار مرتبط با فلسطین را پوشش میداد. در ۱۱ مهٔ ۲۰۲۲ درحالی که مشغول پوشش اخبار حمله نیروهای ارتش اسرائیل به شهر جنین در کرانه باختری بود مورد هدف نیروهای اسرائیلی قرار گرفت و به دلیل اصابت گلوله به سر جان باخت.
نظر شما